2023’nin En İyi Seğirme Flamalar

Hiç bir yerden bir başarı duydunuz mu? Aylık 15 milyon izleyici ve ayda 100’den fazla ziyaretçi aldığınızda bunu söyleyebilirsiniz. Neden bahsettiğimi bilmiyorsanız, Twitch bugün bizim ilgi alanımız. Platform, yeni başlayanlara nasıl yapıldığını öğretmeye çalışırken oyuncuların bağlantı kurmasına ve becerilerini göstermesine izin veriyor. Ancak, sadece birini takip edebilir misiniz? Hayır, bu yüzden bu kılavuzda 2023’nin en iyi Twitch yayıncılarına göz atmalısınız..

2023'un En İyi Twitch Yayıncıları

2023’nin En İyi Twitch Flamalar

Top 10 Seğirme Flamalar

Aşağıda ele alacağımız Twitch yayıncılarına kısa bir bakış:

  1. Ninja
  2. kefen
  3. TSM_Myth
  4. Summit1g
  5. TimTheTatMan
  6. DrDisRespectLIVE
  7. kartel
  8. Imaqtpie
  9. NighBlue3
  10. Lirik

Twitch – Oyun Akışı Şafağı

Amazon’a aşina iseniz, Amazon Prime Video’nun doğru olduğunu biliyor musunuz? Evet, dünyanın en büyük yayın platformlarından biri. Ancak, Amazon, TV’de olduğu bilinmeyen belirli bir türle ilgilenen bireyler için hizmetini genişletti, Ready Player One adamlarından bahsetmiyorum.

Amazon Twitch’i aldı ve bugün olduğu dünya çapında bir fenomen haline getirdi. Platform, eSports spor turnuvaları, bireysel oyuncuların kişisel akışları ve oyunla ilgili talk şovları gibi içerikleri içerecek şekilde tasarlanmıştır. Dikkatimi çeken özel bir şey var. Twitch, videonun yaşınıza uygun olup olmadığını size bildirdiklerinde kanıtlanmış kitlelerine saygı duyar. Yetişkinlere uygun dili olan bir videoyu yayınlamadan önce elde ettiğiniz özellikler.Twitch Yetişkin Uyarısı

Twitch 2011 yılında ışığı gördü ve kesinlikle video oyunu akışına odaklandı. En iyi turnuvaları ve maçları “canlı” veya isteğe bağlı olsun izleyebilirsiniz.

Oyunların, içeriklerini ve başkalarının oyun tarzlarını izlemelerini, öğrenmelerini veya taklit etmelerini becerilerini ne kadar etkilediğine bağlı olarak yüklemeleri için mükemmel bir fırsattır. Birçoğu sitede benzer başarılar elde etti ünlü YouTube oyun kişilikleri.

Önyargılı değilim ya da başka bir şey değil, sadece web sitesindeki deneyimimi belirtiyorum. Ben bir Dota 2 vantilatör. Twitch, dünyanın her yerinden canlı oyunları izlemeyi çok kolaylaştırdı, Rusça bazı oyunlar bile buldum, bir şey anlamadım ama hey, yaptıkları işte iyiydiler. Sadece bu da değil, bazı oyuncular size bir kahramanın nasıl kullanılacağı ve onu almak için hangi eşyalar hakkında öğreticiler verir, bu da sadece bir oyuna başlıyorsanız ihtiyacınız olan şeydir.

2023’nin En İyi Twitch Flamalar

Peki, asıl soru hangisinin en iyi Twitch flama olduğunu sorduğumuzda yatıyor? Kimsenin buna cevap veremeyeceği için üzgünüm. Bazılarının diğerlerinden daha fazla takipçisi olsa da, yalnızca bu gerçeğe dayanarak yargılayamayız. Her flama belirli bir kitleyi hedefler. Bazılarımız Fortnite hakkında video izlemeyi severken, diğerleri efsaneler Ligi hayranları (gerçi ben değilim).

Her Twitch yayıncısı, belirli kişiler tarafından ihtiyaç duyulan bir tür içeriğe sahiptir. Yani, en iyisi olmak, kaç takipçi kazandığınıza bağlı değildir. Oh, bu arada, bazı flamalar oynarken gerçekten komik, bu da videolarını daha da tatmin edici hale getiriyor. Bununla birlikte, daha iyi bir oyun deneyimi için takip etmeniz gereken en iyi Twitch Yayıncıları.

Ninja

Ninja Profil Logosu

Ninja, 11 milyondan fazla takipçisi ve 3,5 milyondan fazla net net değeri ile Twitch’in en büyük yıldızı.

Her hafta 80 saate kadar yayın yaptığı biliniyor. Adam bir süre önce Drake gibi ünlülerle bile ortaklık kurdu. onun Fortnite rapçi ile yapılan akışlar, 60000’den fazla izleyici kazanarak Twitch’in rekorlarını yepyeni bir seviyeye taşıdı.

Ninja’nın yaptığı en iyi şeylerden biri, sadaka 1 milyon dolar bağışlaması. Ayrıca Fortnite Battle Royal turnuvasına bir süre önce 50000 $ ödül ekledi. 

Richard Tyler Blevins olarak da bilinen flama, aynı zamanda bir aile babasıdır. Karısı ayrıca günde 8 saatten fazla oynadığını ve ailesi için yaklaşık 4 tane yedeklediğini söylediğinde internette akışında ona yardımcı oluyor..

Ninja’nın canlı akış ve sosyal medya promosyonları, Apex Legends’ın 13.6 milyondan fazla Twitch takipçisi arasında çekiş kazanmasına yardımcı oldu. Bu ona karşılığında 1 milyon dolar kazandı.

kefen

Örtü Profili

Michael Grzesiek, Counter-Strike’ın profesyonel kapsamı nedeniyle Twitch’te çevrimiçi bir his haline geldi. Bugün listemizde ikinci sırada. Shroud’un web sitesinde 4 milyondan fazla takipçisi var ve Net Worth’u 1 milyon dolara yakın.

Kanadalı çevrimiçi oyuncu, haftada 40 saatten fazla oyun oynar. Bu saatler farklı oyunlar arasında PUBG, Rainbow Six, Culling ve elbette Counter Strike.

Video derecelendirmeleri hakkında yalnızca 20 bin görüntüleme aldıkları için fazla bir şey söyleyemeyiz. Ancak, özel turnuvalarda “canlı” maçlar söz konusu olduğunda, Michael onun oynamasını izlemek isteyen milyonlarca insanı kendine çekiyor. ”

Cloud9’a katılmadan önce Shroud, Exertus, Slow Motion ve hatta Manajuma üyesiydi. Artık Cloud9’daki takım arkadaşları ile savaşa girdiğini görebilirsiniz..

TSM_Myth

TSM_Myth

Ali Kabbani, Fortnite oynamaktan başarı elde eden 19 yaşında Youtube ve Twitch yayıncısıdır. Topluluğun en iyi inşaatçılarından biri olduğu biliniyor. Çevrimiçi adı Myth, TSM yönettiği ekibe dayanıyor – Team Solo Mid.

Ali’nin ‘TSM_Myth’ Twitch hesabında 4 milyon takipçisi ve 35 milyon görüntüleme var. Mit’in Net Değeri yaklaşık 1 milyon dolar. Küçüklüğünden beri her zaman oyun severdi. 2016 yılında yayın yapmaya başladı ve Twitch’in en büyük yıldızlarından biri oldu. Çok kısa sürede büyük bir çevrimiçi takip kazanmayı başardı.

Youtube’da bile büyük popülaritesi var. Myth, mega akış kanalında 3.7’den fazla aboneye sahiptir. Pepper, Chipotle, Vertagear ve GEICO Gaming gibi en iyi markalar da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından sponsorları olduğunu belirtmiyoruz..

Summit1gSummit1G Profili

Jaryd Lazar, yayınladığı videoların içeriğine geldiğinde en iyi Twitch yayıncılarından biridir. Bize her zaman Fortnite, Counter-Strike oyununu veriyor, ancak Görev çağrısı. Genellikle haftada 60-70 saat aktiftir ve bu nedenle en iyi Twitch flamalarından biridir..

Ayrıca son zamanlarda “Realm Royale” ve “Tarkov’dan Kaçış” oynuyor. Profilde açıklandığı gibi, Jaryd kendisini tam zamanlı bir flama olarak görüyor. Bu, 3 milyon takipçisini ve 1 milyon dolar Net Değerini açıklıyor.

Lazar, 2023 yılında ESEA Ana Bölümü’nde yarışmak için Mythic ekibine katıldı. Yeterince sahip olduğunuzu düşündüğünüzde, Summit1g’in 500 binden fazla abonesi olan güçlü bir Youtube sayfası olduğunu biliyorsunuz.

TimTheTatMan

TimTheTatMan

Tim, ABD merkezli harika bir yayıncıdır. World of Warcraft ve Counter-Strike gibi birçok oyunun videolarını ekliyor. Canlı akışlarında ona yardım etmek için bazen karısı tarafından ona katılır.

İlk kez 2012’de akış yapmaya başladı ve şu anda 700.000’den fazla aboneyle birlikte bir Youtube kanalı yönetiyor. Tim’in Twitch’te 2,5 milyondan fazla takipçisi var ve 1 milyon dolar değerinde.

Twitch ve Youtube hesaplarının her ikisinin de gelir elde etmesiyle birlikte, DesignByHumans adıyla çevrimiçi bir mağazanın da sahibi..

DrDisRespectLIVE

DRDISRESPECTTV

Hiç bıyıklı ve ayna lensli güneş gözlüklü bir adam görürseniz, muhtemelen bilmeden Doc’u izliyorsunuzdur. Videoları yorumlarken kişiliği bu dünyanın dışında. PUBG, Fortnite ve League of Legends gibi oyunlar oynamayı komik ve iyi biliyor..

Ödüllü bir oyuncu olmanın yanı sıra Horizon ve Solar gibi oyunlar için haritalar geliştirdi. Guy gelirinin çoğunu Twitch ve Youtube’dan alıyor. Twitch’te 2,5 milyondan fazla abonesi var ve Net Worth 500000 Dolara kadar çıkıyor.

Kanalı en çok izlenen Call of Duty kanalları arasında dördüncü sırada yer alıyor ve Twitch profil sayfasında G FUEL, Turtle Beach ve Razer gibi çeşitli markaların tanıtımını yapıyor.

kartel

Sendika Profili

Syndicate sadece oyunlar için bir flama değil, aynı zamanda talk show ve podcast’lere de ev sahipliği yapıyor. Fortnite gibi oyunlarla yetenekleri ile bilinir, Minecraft, Call of Duty, Twitch’te 4 milyon dolarlık net değere sahip en iyi flamalar arasında yer aldı.

2014 yılında, oyunlar hakkında yayınladığı videolar için 1 milyon aboneye ulaşan ilk kişi oldu. Youtube kanalı Twitch’ininkinden daha fazla aboneye sahip. 10 milyona kadar toplanır.

Dahası, Syndicate yalnızca 2,6 takipçi sayfası çalıştırmaz, aynı zamanda kendi giyim mağazası SyndicateOriginal’ı da yönetir. Kariyerinin zirvesi olarak, büyük flama, gün içinde Xbox One’ı piyasaya sürdüklerinde Microsoft ile çalıştı.

Imaqtpie

Imaqtpie Profili

Bu Twitch’te en çok izlenen üçüncü League of Legends oyun kanalı. Bu Twitch flama sadece oyun performanslarını yayınlamakla kalmaz, aynı zamanda oyun tahminlerini, haberleri ve sorunları da tartışır..

Michael ayrıca oyuncuların Twitch profilindeki oyunlarını geliştirmelerine yardımcı olur. Florida’da yaşıyor ve gerçekten gençken oyun oynamaya başladı. Kuzey Amerika sunucusunda 1 numaraya ulaştığı efsaneler Ligi’ni seviyor. Michael aynı zamanda palet360 LAN turnuvasının şampiyonu.

Michael’ın tam zamanlı bir flama olduğunu söyleyebiliriz. Günde 9 saatten fazla, haftada 6 gün Twitch’te yayın yapıyor. Kayıt için League of Legends hakkında çok şey yayınlıyor. Eğer hayranıysanız, sayfası bir zorunluluktur.

Imaqtpie’nin 2.3 milyon takipçisi ve 1 milyon dolar Networth’u var. Gelirlerinin çoğunu turnuvalardan ve Twitch’ten kazanıyor.

Nightblue3

Nightblue3 Profili

Rabia Yazbek Michigan merkezli. Uzun zamandır LoL oynuyor ve şimdiye kadarki en iyi Junglers’lardan biri olarak kabul ediliyor. Twitch sayfasında 2 milyondan fazla takipçisi olmasına rağmen, Youtube’da 2.6 milyondan fazla abone var.

Bu popülerliği, çok derin oyun kılavuzları, vurgular ve oyun montajları için kazandı. Harika bir kişiliğe sahip ve videolarını izlerken size harika bir zaman verebilir.

G Fuel, Curse, Cyberpower PC ve PVP Live sponsoru Rabia’nın sayfası. Twitch kanal aboneliklerinin yanı sıra ürün sözleri ve satış ortağı satışlarından gelir elde eder ve bu da toplam Net Değerini 2,5 milyon dolara yakın hale getirir.

Lirik

LIRIK Profili

Çevrimiçi takma adı Lirik tarafından daha çok bilinen Saqib Zahid, bir Amerikan yayıncısıdır. 2023’da 2.3 milyondan fazla takipçisi ile Twitch’te en büyük takipçilere sahip. Bu popülerliği Steep, Fortnite ve PUBG videolarını göstererek elde etti..

258.000’den fazla abonesi olan YouTube kanalı, Twitch’i bilmeyen yayıncılara da yardımcı oluyor (şüpheliyim), aksi takdirde Twitch’ten daha fazla takipçisi olurdu. Oyun devi Ubisoft ile ortaklık kurdu. Oyunlarını tanıtmak için Tom Clancy’nin Rainbow Six: Siege. Oyunun denemesinde Saqib, oyunu aynı anda oynarken tüm taraftarların sorularını yanıtladı.

Zahid ayrıca oyunlarında belirli rollerle hayranlarını eğlendirmeyi seviyor. Hayranlarına en son Grand Theft Auto V rol oynama akışlarını sağlıyor – bu da birçok hayranını tüm önemli olaylarıyla eğlendirdi.

2023’de en iyi Twitch Streamer – Summing Up

Bunlar, tüm dünyadan hayranlar, izleyiciler ve oyuncular tarafından sıralanan 2023’nin en iyi Twitch flamalaridir. Her birinin bir oyuncunun akış deneyiminde oynayacak bir rolü vardır. En sevdiğin oyun hangisi? Profesyonel oyuncuların ne yaptığını görmek ister misiniz? Farketmez, ne olursa olsun, bu 10 taneden biri bunu yapıyor. Bu yüzden en sevdiğiniz yayıncıyı seçin ve oynamayı sevdiğiniz oyunlar hakkında daha fazla bilgi edinin.