2023’de Oyun için En İyi 10 YouTube Kanalı

YouTube oyunları, web sitesinin kültürünün önemli bir parçası haline geldi. Demek istediğim, oyun, izlenecek yol ve incelemeler söz konusu olduğunda başkalarının kanallarında neler yayınlayacağını saatlerce izliyoruz. Bazıları bir mizah anlayışı ile gelirken, diğerleri kesinlikle iştir. Bu kılavuzda, bir oyuncu olursanız kesinlikle takip etmeniz gereken en iyi oyun kanallarına biraz ışık tutacağım. İşte buradalar.

En İyi Youtube Oyun Kanalları

En İyi Youtube Oyun Kanalları

En İyi YouTube Oyun Kanalları – Hızlı Görünüm

Bu incelemede ele alacağımız oyun kanallarında hızlıca gözden geçirin:

  • Oyun (Resmi Youtube Kanalı)
  • PewDiePie
  • Markiplier
  • Jacksepticeye
  • Dorkly
  • VanossGaming
  • Oyun Kuramcıları
  • UberHaxorNova
  • LazarBeam
  • DanTDM

Youtube + Gaming – Mükemmel Bir Kombinasyon

Oyun yaşamımızın çok önemli bir parçası haline geldi. Sahip olduğumuz tüm stresi ortadan kaldırıyor ve eğlenceli, basit. Ancak, benden hoşlanıyorsanız, dışarıdan yardım almadan bitirmek imkansız bir seviyeye sıkıştığınız zaman sinir bozucu bulabilirsiniz..

Örneğin, Pokemon Black 2’de saatler geçirdim ve Kyurem’in yerini bulamadım. Bu sadece basit bir örnek, geri dönüp çocukluk oyunum Sonic R oynama dürtüsünü hissettim. Ama o zamanlar pek bir şey bilmiyordum. O zaman tek yaptığım Sonic’i seçmek ve koşmak. Bugün, bazı Youtube oyun kanallarının yardımıyla, tüm Kaos Zümrütlerini toplayabileceğinizi ve Süper Sonik elde edebileceğinizi öğrendim. Bilmiyorsanız, yardım istemeniz utanç verici değildir. Şimdi asıl soru burada yatıyor, en iyi Youtube Oyun Kanalı?

Dürüst olmak gerekirse, cevaplamak son derece zor olurdu. Bunun sebebi orada bulacağınız kanal sayısı değil, her birinin sunduğu içerik türü. Her kanal farklı bir kalabalığa hitap eder ve farklı oyunları inceler. Bazıları tüm türleri kapsamaya çalışır ve bir veya iki üst kısımda yanarlar, bu da çoğu için önemli olmayabilecek kaplama içeriğinin tamamen tükenmesinden kaynaklanır..

Bu sayfaların bazıları sadece eğlenmek için, diğerleri ise sadece konulara giriyor. Yalan söylemeyeceğim, tek bir videoda her iki alanı da kapsayan kanallar bulacaksınız. En iyi Dota 2 kanallarından biri daha sonra bahsedeceğim Avustralyalı bir adama gidiyor.

En İyi Oyun Youtube Kanalları – Tam İnceleme

Yıllarca süren oyunum boyunca öğrendiklerime dayanarak, güvenilir oyun kanalları size çok şey sunabilir. Bu incelemede, en iyi Youtube Oyun sayfalarından bazılarını ele alacağım. Analiz, abonelere veya bu kişilerin kaç kez görüntülemesine dayanmıyor. Her şey, içeriğinin kalitesine, oyun deneyiminizde size ne kadar yardımcı olduğuna ve izlemenin eğlenceli olup olmadığına bağlıdır. Şimdi, diğer oyuncular “seviye atlamak” için, en iyi Gaming Youtube Kanallarının bu incelemesine göz atın.

Oyun (Resmi Youtube Kanalı)

kumar Youtube’da çevrimiçi oyunlar ve canlı akışlarla ilgili her şeye adanmış resmi sayfadır. İster aradığınız canlı akış veya ister geçmiş şampiyonluk maçları olsun, kanalın sayfasında ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Oyun Sayfası

Yukarıda görebileceğiniz gibi, Gaming’in 81 milyon abonesi var. Çünkü kanalın sayfasında yapacak çok şey var. Canlı akışlar oldukça önemlidir. Bir spor etkinliğinin gerçekleşmesini beklediğinizi hayal edin, evet, burada da aynı şey var. Oyununuzu seçebilir ve şu anda gerçekleşen maçlara katılabilirsiniz. Zaman diliminize göre zamanlamanız gerektiğine şüphe yok, ama hey, hala onları görüyorsunuz.

Size bir örnek vereyim, eğer seçerseniz Dota 2 Oyun kanalından, nerede olurlarsa olsunlar canlı maçlar yayınlayabilirsiniz. Ne bulacağınıza bir göz atın.Dota 2 Canlı Yayın

Bu, kanalda gerçekten görebileceğinizin basit bir örneğidir. Ayrıca izleyebilirsiniz PUBG maçlarımın yanı sıra en iyi oyunlarımdan biri olan Age of Empires.

PewDiePie

PewDiePie Youtube’daki kanallardan bahsederken oyun endüstrisi üzerinde büyük bir etki yarattı. Dostum sadece 29 yaşında ve 92 milyondan fazla abonesi var.

İsveç YouTuber, kanaldaki içeriği ile en iyi bilinen bir komedyen ve oyuncu yorumcusu. Felix Arvid Ulf Kjellberg gerçekten popüler oldu ve kendini seslendirdiği “South Park” bölümünün ana konusu oldu. PewDiePie

Felix kanal inceleme oyunlarını başlattı. Şimdi kanalı, internette meydana gelen her türlü içeriği kapsayan birkaç türe genişledi. Hatta oynadığı bir saat otuz dakika uzunluğunda bir video yayınladı Fortnite (İlk kez kazandı). Eğer hevesli bir oyuncuysanız, PewDiePie’nin YouTube’u sizin için bir zorunluluktur. Bunu kontrol et.

Markiplier

Bu, yeni YouTube takıntısı olabilir. MarkiplierVideos videoları komik, tokat-sopa komik, ama yine de bazen ciddi olabilir. Sinematografi her videodaki her şeydir. Kelimenin tam anlamıyla Mark Edward’ın bir profesyonel olduğunu ve hayranlarına göndermeden önce çalışmalarına çok zaman harcadığını söyleyebilirsiniz. 23,5 milyon abonesi var, bu bir YouTube yükleyicisiyseniz çok büyük bir anlaşma. Markiplier

Bütün gün konuşmasını dinleyebilirsin. Çok akılda kalıcı bir sesi var ve sadaka için yaptığı şeyler sadece iç açıcı. Mark’ın Korku türlerine çok yoğunlaştığını fark ettim. Muhtemelen Resident Evil 2 incelemelerini kontrol etmelisiniz, olağanüstü. Ayrıca GTA 5, Minecraft ve Red Dead Redemption 2 oynuyor.

Jacksepticeye

İrlandalı 27 yaşındaki Seán William McLoughlin, diğer ünlü YouTuber PewDiePie’nin videolarından birinde ondan sonra popüler hale gelmesinden sonra popüler oldu. Onun sayfası 21 milyondan fazla abonesi var.

McLoughlin kendisini “YouTube’daki en enerjik video oyunu yorumcusu” olarak adlandırıyor. İzlediğim videolara dayanarak katılıyorum. Aynı anda oynuyor ve konuşuyor, oh ve küfür de dahil. Görünüşe göre, insanlar “canlı” olana doğrudan tepki verdiğinizde, yani kendiniz olduğunuzda komik buluyorlar.

JackSepticEye

Sean, en sevdiğim çocukluk oyunu Spyro the Dragon’u tekrar oynadı ve gözden geçirdi. O günlerde, Ejderha Yılıydı. Şimdi, PS4’te, Spyro Yeniden ateşlendi. Videolarına bakmazsanız bu adama gerçekten fazla kredi veremezsiniz. Onları bir dene.

Dorkly

Dorkly film, TV, video oyunları, çizgi roman ve daha fazlasını kapsayan eğlenceli bir fandom almasıdır. Önyargılı olmak istemiyorum ve olmayacağım, ama bu kanal çok şaşırtıcı. Ne kadar komik olduklarını ve ne kadar yaratıcı olabileceğini bilmiyorsunuz, o zamanlar bildiğinizi düşündüğünüz her oyunu yeniden canlandırarak. Örneğin, orijinal bir hikaye yapmak için Sonic dahil her SEGA oyununu nasıl yeniden hayal ettiklerini görmelisiniz..

Dorkly

Sonic bir iş bulmaya çalıştığında veya Pokemon Parlak formlarıyla tanıştığında, hepsi kendi bakış açısına göre canlandırılır ve komik şakalarla sadece oyuncular anlayabilir. Tamam, sayfalarının öncekilerden daha fazla abonesi olmadığını fark ettim, ancak bu sayfa bana güvenmeye değer. Kanallarında bulunan 2,8 milyonun her birinin yorumlarına bakın.

Mortal Kombat, tüm nesiller için favori bir hayran olmuştur. Her konsolda oldu ve PlayStation 4 de dahil olmak üzere daha yeni konsollarda bile bulabilirsiniz. Çok fazla bir şey söylemeyeceğim, kendin görmek zorunda kalacaksın.

 

VanossGaming

Evan Fong, YouTube’da ve çeşitli video oyunları oynayan diğer içerik oluşturucularda montaj tarzı videolar yayınlayan komik bir kişidir. O ve arkadaşları gülünç derecede komik ve aynı zamanda oyun oynarken ve yorum yaparken izlemeyi eğlenceli hale getiriyorlar. Onları birlikte oynarken eğlenen bir grup arkadaş olarak tanımlayabilirsiniz.

VanossGaming

Ben şahsen onun videolarını izliyorum ve kendini hiç göstermiyor gibi görünüyor. Hiç kimse yaptığı işte iyi olduğu sürece neye benzediğini umursamıyor. Evan’ın hiçbirini zorlamadığını fark edebilirsiniz VanossGamingMillion 23 milyon abonesi başkalarını beğenmek veya davet etmek için alıyor, aldığı içerik tamamen yayınladığı içeriğe dayanıyor. Kanalına abone olursanız, Fortnite, Call of Duty, Uno ve GTA dahil olmak üzere çeşitli oyunların oyun videolarıyla tedavi edilirsiniz..

Call of Duty videolarının mizahına otomatik olarak aşık olacaksınız. Arkadaşlarımla ve tüm iyi zamanlarımızla oynamayı hatırlattı ve şimdi bilgisayar oyunlarına geçti ve videolar gittikçe daha iyi hale geliyor.

Oyun Kuramcıları

Matthew Patrick, 15 Kasım 1986’da Ohio, Medina’da doğdu. Bu Youtuber, oyunlar üzerinde video çalışmaları yaparak ve teoriler geliştirerek başarısını kazandı. Kanalı, video oyunlarını oynamak ve yorum yapmak yerine analiz ediyor. İzleyicilere eğitim deneyimi sağlamak için akademik konular kullanmaya güveniyor.

Oyun Kuramcıları

İçindeki videolar Oyun Kuramcıları resimler ve diğer video klipler üzerinde konuşmasından oluşur. Gerçek delil ve araştırma kullanmanın yanı sıra, MatPat videolarına çok fazla mizah koyar ve genellikle mizahını gerçek hayatta olduğundan çok daha fazla abartır. Fortnite, Apex Legends, Assasin’in Creed, Pokemon ve Sonic the Hedgehog etrafında dönen video bulacaksınız.

Kanalında daha fazla bilgi edinmek ve oyunun derinliklerine inmeyi seven 11 milyondan fazla oyun hayranı var. Hareketli bir elektrikli fareye bir Pokeball atmaktan farklı bir bakış açısına sahip olduğunuzu düşünün. Mattew, oyun söz konusu olduğunda sizi farklı bir yolculuğa çıkaracak ve burada bir arada bir kıkırdama ile birlikte bir oyunda bir şeyin olmasının gerçek nedeni.

UberHaxorNova

James Richard Wilson Jr. UberHaxorNova Amerikalı bir YouTube yorumcusu, oyuncu ve komedyenidir. Komedyene vurgu bir oyun incelendiğinde çok komik.

İzlediğim son video, Megaman 11’i ilk kez oynadığı zamandı. Siz çocuklar, onu tanımıyorsanız, anında ona aşık olacağınız için bu videoya başlamalısınız..

UberHaxorNova

Çok yeryüzünde, çok komik ve karizmatik olduğunu söyleyebilirsin. İzlemesi eğlencelidir. Çılgın kişiliği ve komik çılgınlıkları aboneliğe değer. 

James’in kanalında 3 milyondan fazla abonesi var. Bunun nedeni Resident Evil 2, Megaman, Hitman 2, Spiderman ve savaş alanı. İşte kanalıma takıntı takmamı sağlayan video.

 

LazarBeam

Çevrimiçi olarak daha iyi bilinen Lannan Eacott LazarBeam, Fortnite: Battle Royale videoları ile tanınan bir Avustralya YouTuber. LazarBeam’in ilk YouTube çabalarının video oyunlarıyla hiçbir ilgisi yoktu. Oynadığı bir oyun hakkında yorum yoktu.

Popüler oyun Madden hakkında video yapmaya başladığında sayfası başladı. Şimdi, farklı oyunlar oynayarak erişimini genişletmeyi seçti. Ve seçtiği oyunlardan birinin Fortnite olması sürpriz olmamalı. LazarBeam

LazarBeam’in neredeyse 10 milyon abonesi var. Bunun nedeni, videolarının daha büyük bir kitleye ulaşabilmesi için daha fazla oyun içeriğini kapsamaya başlamasıdır. İşte LazarBeam’in kanalında oynadığı bazı oyunlar:

  • Ölümden Sonra: Oyun
  • Görev Çağrısı: Black Ops 3: Zombies
  • Fallout 4
  • Fortnite: Battle Royale
  • Grand Theft Auto 5
  • Madden 16
  • NBA
  • Sims 4
  • Bölme
  • WWE
  • Pokémon Go
  • Poli Köprü

DanTDM

Daniel Robert Middleton, çevrimiçi olarak bilinir DanTDM, bir İngiliz YouTube kişiliği ve profesyonel bir oyuncudur. Kanalında düzinelerce oyun var, ama esas olarak Minecraft. 21 milyondan fazla abonesi var ve kanal İngiltere’deki en iyi kanallardan biri olarak listeleniyor.

DanTDM

Dan’ın sayfasıyla ilgili ilginç olan şey, çeşitli türleri kapsadığı ve her yaştan hedeflediği. Çoğunlukla çocuk olan izleyicileri gerçekten önemsiyor. Bir çocuğun harekete geçmesine neden olabileceğini söylediği hiçbir şey yoktur ve daha büyük yaşları hedefleyen bir videoda olmadığı sürece fazla yemin etmez. Fornite, Let’s Go Pikachu, Spiderman ve farklı oyun konsollarındaki diğer birçok oyun hakkında güncellenmiş videolar bulacaksınız.

Daha Var mı?

Kendi oyun kanallarına sahip yüzlerce YouTuber bulacaksınız. Bununla birlikte, bazıları en üst noktalara ulaşmak için oyunlarını hızlandırmalıdır. Örneğin, en sevdiğim oyunculardan biri Cayinator. Dota 1’in varlığından beri Dota’yı 11 yıldan fazla bir süredir oynuyorum ve Techies ile oynamakla hiç ilgilenmedim. Bu adamın videolarını izledikten sonra, gün boyunca bir oyunda ne yaptığına göre pratik yapıyorum. Komik, etkileşimli ve oyundaki diğer oyuncularla inanılmaz bir şekilde iletişim kuruyor. Sana söylediğimde güven bana, sayfası kontrol etmeye değer. Diğer YouTube kullanıcılarına gelince, Rezendeevil, TheWillyrex ve Vegetta777 gibi şeyleri bulacaksınız. Bu adamlar yaptıkları işte oldukça iyi. Sayfalarına gidin ve kendiniz görün.

En İyi YouTube Oyun Kanalları Nelerdir? – Son düşünceler

YouTubers sosyal medyada yayınladıklarından geçimini sağladı. Oyuncular, kendi yorumlarını veya oyunlarını yayınlamak için web sitesinden yararlandılar. Dota 2, League of Legends veya Minecraft gibi popüler oyunları kapsamanız önemli değil, Call of Duty ve Fortnite gibi çekim oyunlarını bile kapsayabilirsiniz, tüm mesele bize izleyicilere harika bir zaman ve biraz içgörü de. Size kesinlikle oyunculara adanmış en iyi YouTube kanallarını verdim, onlara göz atın ve keyfini çıkarın.