2023’de en iyi Kodi Alternatifleri

Nedir Kodi için en iyi alternatifler 2023’de mi? Telif hakkı sahiplerinden ve İSS’lerden gelen artan baskı sonucunda, birçok üçüncü taraf eklentisi artık çalışmıyor. Bu yüzden birçok kişi PC, Mac, Android veya Fire Stick’te film, TV şovu ve canlı akış izlemek için alternatif uygulamalar arıyor. Bu inceleme kılavuzunda, yol boyunca artılarını ve eksilerini vurgulayan en iyi Kodi alternatiflerine göz atacağız.

2023'de En İyi Kodi Alternatifleri

2023’de en iyi Kodi Alternatifleri

Kodi için En İyi Alternatifler

İşte tüm liste Kodi değiştirmeleri FireStick veya Android TV Kutunuzda kullanabilirsiniz:

  1. SPMC
  2. Kokotime
  3. Plex
  4. Teraryum TV
  5. Mobdro
  6. Patlamış Mısır Zamanı
  7. Vavoo

Riske atmayın! VPN kullan

Üçüncü taraf Kodi eklentileri ve benzeri uygulamalar aracılığıyla yasa dışı veya korsan akışlar son birkaç aydır çok fazla tanıtım yapıyor. İngiltere, ABD, Kanada ve Avustralya’daki telif hakkı trolleri bu tür akışları engelliyor. Çevrimiçi olduğunuzda trafiğinizi şifrelemeniz ve IP adresinizi gizlemeniz her zaman tavsiye edilir. Sanal özel ağ kullanarak, web’e anonim olarak göz atabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir VPN uygulaması indirip yüklemek ve ardından bir VPN sunucusuna bağlanmaktır. Tamamlandığında, IP adresiniz gizlenir ve aşağıdaki özelliklerden faydalanırsınız.

  • Coğrafi olarak kısıtlanmış Kodi Eklentilerinin engellemesini kaldırın: Yalnızca belirli bölgelerde kullanabileceğiniz birçok Kodi eklentisi vardır. VPN ile bölgesel kısıtlamaları atlayabilirsiniz.
  • ISP Kısıtlamasını Atla: Web sitelerine göz atıyorsanız İnternet hızınızın iyi olduğunu fark ettiniz ancak çevrimiçi video izlerken aniden düştünüz mü? Bu durumda, İSS’niz muhtemelen İnternet hızınızı azaltmaktadır. VPN kullanmak temelde bunun olmasını önlemenizi sağlar.
  • Nihai Gizlilik: Tüm çevrimiçi etkinliklerinize ekstra bir gizlilik ve güvenlik katmanı ekleyin.
  • VPN Uygulamaları: PC, Mac, Android, iOS ve FireStick’teki kullanıcı dostu VPN uygulamaları sayesinde bir VPN bağlantısı kurmak için teknoloji meraklısı olmak zorunda değilsiniz.

Kişisel deneyimlerden, ExpressVPN Kodi ile kullanabileceğiniz en iyi VPN servisidir. VPN uygulamalarını Kodi eklentileri ile daha iyi çalışacak şekilde optimize ettiler ve kayıt tutmama politikası var. Aşağıda 2023’deki en iyi VPN’lerin gözden geçirilmiş listesine göz atın..

SPMC – Mükemmel Kodi Klonu

SPMC - Mükemmel Kodi Klonu

SPMC – Mükemmel Kodi Klonu

Semper Media Center’ın kısaltması olan SPMC, resmi olmayan bir Kodi çatalıdır. Temel olarak Kodi ile neredeyse aynı şekilde çalışan bir alternatiftir. Bu, Kodi üzerinde çalışan tüm eklentilerin SPMC’ye de yüklenebileceği anlamına gelir. Ancak Kodi’nin aksine, SPMC şu anda yalnızca Android ve FireStick ile uyumludur. Yine de, kesinlikle denemeye değer.

Kokotime – Yeni Kodi

Kokotime - Yeni Kodi

Kokotime – Yeni Kodi

Kokotime, esas olarak Android cihazlarda çalışmak üzere tasarlanmış yeni bir medya merkezidir. Güçlü mediaplayer, kullanıcıların yerel kütüphanelerinden film ve TV şovları izlemelerini sağlar. Kokotime’da üçüncü taraf eklentileri de ayarlayabilirsiniz. Bu yüzden birçoğu “yeni Kodi” olarak adlandırdı. Kokotime’ı Amazon Fire Stick, Android, PC ve Mac’e kurabilirsiniz

Teraryum TV – En İyi Kodi Alternatifleri

Teraryum TV - En İyi Kodi Alternatifleri

Teraryum TV – En İyi Kodi Alternatifleri

Eğer filmler ve TV peşinde olduğunuzu gösteriyorsa, Terrarium TV mükemmel bir alternatiftir. Harika bir kullanıcı arayüzü bu uygulamayı birbirinden ayırır. Akış için film aramak da oldukça kolaydır. Akış kalitesi de çoğunlukla HD kalitesindedir. Teraryum, Android ve Amazon Fire Stick cihazlarına yüklenebilir. Ne yazık ki, bu uygulama canlı akış sunmuyor.

  • oku: Terrarium TV’yi PC’ye nasıl kurarım

Mobdro – Kodi için En İyi Alternatifler

Mobdro - Kodi için En İyi Alternatifler

Mobdro – Kodi için En İyi Alternatifler

Bu uygulama en iyi Amerikan, İngiliz, Alman ve Avustralya kanallarının canlı akışları sunuyor. Tarih’ten Keşif’e ve hatta Gökyüzüne kadar hepsini Mobdro’da bulabilirsiniz. Akış kalitesi biraz eksik, ancak uygulama sonuçta ücretsiz. Teraryumda olduğu gibi Mobdro, Android ve Amazon Fire TV Sticks ile uyumludur. Ancak isteğe bağlı bölüm yok.

  • oku: FireStick’e Mobdro Kurulumu

Plex – 2023’de En İyi Kodi Alternatifleri

Plex - 2023'de En İyi Kodi Alternatifleri

Plex – 2023’de En İyi Kodi Alternatifleri

Yerel ağınızdaki dosyaları düzenlemek ve akışla ilgilenmek istiyorsanız, Plex go-to uygulamasıdır. Kullanıcı Arayüzü görsel olarak çekici ancak seçenekler açısından Plex, Kodi ile karşılaştırıldığında biraz sınırlı hissediyor. Plex, aşağıdakileri içeren çok çeşitli cihazlarla uyumludur. Özel bir Plex Kodi eklentisi sayesinde artık Plex’i Kodi’ye de yükleyebilirsiniz.

  • pencereler
  • OS X / macOS
  • Linux
  • NVIDIA KALKAN
  • Netgear Nighthawk X10 yönlendirici
  • Drobo, Netgear, Synology ve daha fazlası gibi birçok popüler NAS cihazı

Patlamış Mısır Zamanı – En İyi Kodi Alternatifleri

Patlamış Mısır Zamanı - En İyi Kodi Alternatifleri

Patlamış Mısır Zamanı – En İyi Kodi Alternatifleri

Popcorn Time, entegre bir medya oynatıcı içeren çok platformlu, ücretsiz bir yazılım BitTorrent istemcisidir. Dışarıda çok sayıda Patlamış Mısır Saati çatal var ve hepsi P2P tabanlı. Bu nedenle, bir telif hakkı ihlali bildirimi almak istemiyorsanız VPN’yi bu uygulamayla kullanmanız gerekir. Popcorn Time PC, Mac, Android ve Linux ile uyumludur.

Kodi için Yararlı İpuçları ve Püf Noktaları

  • En İyi Kodi Eklentileri
  • Kodi için en iyi VPN’ler
  • Kodi için En İyi 5 Yapı
  • Kodi için En İyi Depolar

2023 – Wrap Up’de en iyi Kodi Alternatifleri

Peki yukarıda listelediğimiz Kodi alternatiflerinin listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bunlardan herhangi birini denediniz mi? Listede olması gereken başka uygulamaların farkında mısınız? Aşağıdaki yorum bölümünde düşüncelerinizi paylaşın.