2023’de en iyi NFL Akış Kanalları

En uzun zamandır canlı spor televizyonun tek alanı olmuştur. Yüzlerce insan canlı yayın yapmaya geçtiğinde bile, spor etkinliklerinin canlı yayınını izlemek için hala mütevazi kablo veya uydu TV’ye başvurdular. Bu senaryo çoğunlukla akışla ilgili belirsizlikten kaynaklanıyordu. Yayıncılar, akışa geçmek yerine denenmiş ve test edilmiş televizyon ortamına bağlı kalmayı tercih etti. Televizyon yayıncılığı için sponsor sayısı da arttı.

2023'in En İyi NFL Akış Kanalları

2023’de en iyi NFL Akış Kanalları

Ancak yayıncılar, akışın televizyondan çok daha geniş bir erişime sahip olduğunu fark etmeye başlıyor. Canlı yayın da daha hızlıdır, milyonlarca insan aynı anda izliyor. Ayrıca, canlı bir akış gerçekleşirken kitle ile etkileşim kurmak da kolaydır.

Kordon Kesme Trendi Kalmak İçin

Bu değişen senaryo göz önüne alındığında, spor her türlü izleyiciye hitap eden özel yayın platformları alıyor. Artık futbol futbolcusu flamalar için harika bir haber var çünkü Ulusal Futbol Ligi (NFL)!

Herkesin bildiği gibi, NFL oyunları Pazar öğleden sonraları Fox ve CBS’de, Pazar geceleri NBC’de ve Pazartesi geceleri ESPN’de yayınlanıyor.

Bunlar hala televizyonu olanlar için normal kablo ve uydu seçenekleridir. NFL, akışlı hayranlara hitap etmek için Perşembe gecesi oyunlarını NFL Ağı’nda ve aynı zamanda Fox, Amazon Prime ve Twitch’te de yayınlayacak. Bu, NFL oyunlarını nihayet kablosuz olarak çevrimiçi olarak izleyebileceğiniz anlamına gelir.

Bu, Amazon’un “Perşembe Gecesi Futbol” u yayınladığı ikinci yıl. Twitch’te canlı yayın bu sezon ilk olacak. Bu popüler akış seçeneklerinin yanı sıra, yalnızca NFL sezonunda her Pazar oyununun canlı yayınına ayrılmış bir kanal olan NFL RedZone var.

2023’de en iyi NFL Akış Kanalları

Apple TV, Roku, FireStick, PS4, Xbox One, Android, Chromecast ve iOS’ta NFL oyunları için en iyi canlı akış seçeneklerinden bazıları şunlardır:

1. NFL Oyun Kartı

İki adet NFL GP sürümü vardır: biri ABD için, diğeri dünyanın geri kalanı için. ABD NFL Game Pass sürümü yalnızca abonelerin tekrarları izlemesine izin verir. Uluslararası NFL Game Pass sürümü ise tüm NFL oyunlarını canlı olarak yayınlıyor.

2. Amazon Prime

Amazon’un NFL oyunlarını canlı yayınlayabilmesi için Verizon haklardan vazgeçti. O zamana kadar, oyunları sadece Verizon kablosuz aboneleri NFL mobil uygulamasında canlı olarak yayınlayabilirdi. Amazon Prime, Perşembe Gecesi Futbol oyunlarından on bir tanesini yayınlayacak.

Twitch aboneleri, Prime üyeliği satın almak zorunda kalmadan akışı Amazon’da ücretsiz olarak izleyebilirler.

3. PlayStation Vue

Sony’nin canlı TV yayın platformu PS Vue, normal abonelikteki tüm NFL oyun ağlarını içerir ve NFL RedZone kanalını ayda 10 $ daha fazla ekleme seçeneği.

50 dolarlık en ucuz planla bile, aboneler beş ağın tümünü alır – CBS, Fox, NBC, ESPN ve NFL Ağı. Aldığınız kanallar nerede yaşadığınıza da bağlıdır. Bazı bölgeler yalnızca isteğe bağlı içerik alabilir ve canlı akış olmayabilir. Bu durumda, uydu veya kablo servisi de dahil olmak üzere diğer seçeneklere başvurmanız gerekir.

4. DirectTV Şimdi

DirectTV Now abonesi iseniz, temel 40 $ planında Pazar günleri CBS ve Fox’ta oyunlar, NBC’de Pazar Gecesi Futbol, ​​ESPN’de Pazartesi Gecesi Futbol ve Fox’ta Perşembe Gecesi Futbol bulunur. NFL Ağında oyun izlemek için, Just Right paketini ayda 55 $ ‘a almanız gerekecek. Tüm bu işler Amerika’da yaratıldığında, bu birçok insanın şimdi karşılayabileceği bir şey.  

Tüm akış hizmetlerinde olduğu gibi, kanallar bir bölgeden diğerine değişebilir. NFL Pazar Bileti, uydu bağlantısı gerektirdiği için DirectTV Now’da da bulunmuyor. Pazar Biletini canlı yayın yoluyla izlemek için uydu hizmeti alamadıklarını kanıtlamanız gerekir..

5. Askı TV

Sling TV ile biraz zorlaşıyor çünkü NFL oyunları hem Mavi hem de Turuncu Planlarında izlenebilir ve her ikisi de ayda 25 dolara mal oluyor. Mavi Plan Perşembe ve Pazar oyunlarını Fox, NBC ve NFL Ağı’nda yayınlıyor.

Turuncu Plan, ESPN’de Pazartesi gecesi oyunlarını yayınlıyor. Sadece Blue aboneleri NFL RedZone ve Sports Extra paketini ayda fazladan 10 $ ekleyebilir. Veya hem Mavi hem de Turuncu’yı 40 $ karşılığında satın alabilirsiniz.

6. FuboTV

FuboTV, spora adanmış bir platformdur ve 35 dolarlık plan CBS, Fox, NBC ve NFL Ağı içerir, ancak ESPN’den ayrılır. İkinci aydan itibaren fiyat 45 dolara yükselse bile ESPN yoktur. Bu sporu izlemeye devam ederseniz, ayda 9 $ ekstra NFL RedZone verecektir. Birçok insan şimdi kolej futbolunu izliyor ve NFL’nin bu ülkeye hakaret etmeye devam etmesinden sonra daha fazla beyzbol ve basketbol izliyor.

7. Hulu ve YouTube TV

Hulu ve YouTube’un kendi canlı TV’leri vardır; burada canlı NFL oyunları izleyebilirsiniz. Canlı içeriği izlemek için fiyat hem hizmetler için aylık 40 $ ‘dır ve kanallar da aynıdır – CBS, Fox, NBC ve ESPN ve NFL Ağı yok.

Bu seçeneklerin yanı sıra, NFL uygulamasında canlı oyun akışını da izleyebilirsiniz. Verizon artık hak sahibi olmadığına göre, herkes oyunları telefonda aktarabilir.

Ancak, Pazartesi, Perşembe ve Pazar günleri ulusal yayınların yanı sıra yerel, pazardaki oyunları da izleyebilirsiniz. Oyunlar ayrıca Yahoo uygulamasında da yayınlanabilir.

En İyi NFL Streaming Uygulamaları

Tüm bu akış seçenekleriyle, bu NFL hayranları için aksiyon dolu bir sezon olacak. Ayrıca, bir VPN yardımıyla bu sinir bozucu NFL kesintilerini aşabileceğinizi unutmayın..